A Synergontól érkezett a NET'54 szakembere

Új pozíciókat hozott létre a NET'54 Üzleti Kommunikáció. Gasztonyi Gábor szakmai igazgatóként folytatja pályafutását, a Synergontól érkező Polgár Roland pedig a cég kereskedelmi igazgatói pozícióját tölti be a jövőben.

A 38 éves Polgár Roland átigazolására és a belülről „érkező", és ugyancsak 38 esztendős Gasztonyi Gábor kinevezéséhez a NET'54 Üzleti Kommunikáció két, eddig önállóan nem létező pozíciót nyitott meg. A műszaki igazgatói feladatokért eddig Saáry Csaba ügyvezető felelt, a kereskedelmi igazgatói pozíciót pedig ifj. Karászi József - szintén ügyvezetőként - töltötte be. „A két új tisztség megnyitása, és ezáltal a középvezetői réteg megerősítése egy hosszú távú stratégia része. Az elmúlt évben megdupláztuk forgalmunkat, új üzletágaink - például a Cisco megoldások forgalmazása és bevezetése - rendkívül jól teljesítenek. Ezért döntöttünk úgy, hogy az egyre sokasodó kereskedelmi és műszaki menedzsment feladatok ellátását leválasztjuk a klasszikus ügyvezetői teendőkről" - mondta ifj. Karászi József, a cég ügyvezetője. 

net54karrier_screenshot_20110803094224_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

„Polgár Roland személyében megtaláltuk azt az embert, aki szakmai tapasztalatának és rátermettségének köszönhetően ideálisnak bizonyul a kereskedelmi tevékenység irányítására. Gasztonyi Gábor pedig az évek alatt már bebizonyította szakmai hozzáértését és alkalmasságát a mintegy 50 fős mérnökökből álló csapat koordinálására"- tette hozzá ifj. Karászi József.

A Budapesti Gazdasági Főiskolán diplomázó Polgár Roland (felső képünkön) a Linde Gáz Magyarország Rt.-nél kezdte pályafutását majd az Océ Hungária Kft.-nél eltöltött évek után 2003-ban a Synergon Informatika Nyrt.-nél dolgozott kiemelt ügyfél menedzserként, szektorigazgatóként valamint kiemelt ügyfélkapcsolati igazgatóként. Most a Synergon kereskedelmi csapatát hagyta ott a kereskedelmi igazgatói tisztségéért.

net54karrier_screenshot_20110803094201_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

A szakmai igazgatói posztra kinevezett Gasztonyi Gábor a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatika Karán szerzett mérnök-informatikus végzettséget, majd posztgraduális képzés keretében mérnök-közgazdász minősítéssel zárta tanulmányait. Pályafutása kezdete óta foglalkozik call és contact center rendszerek tervezésével, konfigurálásával és üzemeltetésével, s többek között részt vett a Magyar Telekom hangrögzítő rendszerének tervezésében és megvalósításában is. „Gábor már hosszú évek óta cégünk csapatának meghatározó tagja. Ismeri a NET'54 által kínált üzleti-informatikai megoldások hátterét, az elmúlt években felmutatott szakmai teljesítménye alapján pedig úgy éreztük, hogy ő a legmegfelelőbb személy az újonnan megnyitott szakmai igazgatói pozíció betöltésére" - mondta ifj. Karászi József. 

Kommentek

comments powered by Disqus