Hirdetés
. Hirdetés

2017-ben eldől a televíziózás jövője

|

Az Amazon és a Hulu után jövőre a Google is online tévét indít.

Hirdetés

Egyre bizonyosabbnak látszik, hogy 2017 a televíziózás történetének egyik legfontosabb éve lesz. Pár napja kiderült, hogy a Hulu webes tévé beindítására készül, és most a Bloomberg hírül adta, hogy Unplugged néven a Google által tulajdonolt YouTube is hasonlóra készül.

A YouTube jelenleg a tartalommal kapcsolatos megállapodások előkészítésén dolgozik. Állítólag már tárgyaltak az NBC Universal, a CBS, a Fox, és a Comedy Central valamint az MTV csatornák mögött álló Viakom képviselőivel. Egyelőre nem tudni, pontosan milyen tartalommal kívánnak 2017-ben kirukkolni, de valószínű, hogy a nagy hálózatok kínálatát rétegcsatornákkal fogják keverni.  

A Bloomberg szerint a YouTube nagyjából 35 dolláros havidíjban gondolkodik. Ez lényegesen magasabb, mint a Sling TV havi 20 dollárja, de az az igazság, hogy ez is gyorsan felszalad 35 dollár fölé, ha prémiumcsatornákkal, például a havi 15 dollárba kerülő HBO-val bővítjük a csomagunkat.

Az Unplugged a YouTube második előfizetéses szolgáltatása lesz: az első, a hírdetésmentes Red 2015-ben indult be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.