A VMware vCloud Air Network immár hazánkban is elérhető

Az Avnet bejelentette, hogy aggregátor szerepet kapott az EMEA (Európa, a Közel-Kelet és Afrika) térségében a VMware vCloud® Air™ Network szolgáltatások értékesítésében, így napjaink egyik legmodernebb felhőszolgáltatásait mostantól a hazai vállalatok is igénybe vehetik.

"A VMware-rel kötött megállapodásunk értelmében, a VMware vCloud Air megoldást mostantól a magyarországi szolgáltatók is felvehetik portfóliójukba, így a hazai vállalatok számára a legmodernebb nyilvános és hibrid felhőszolgáltatások is elérhetővé válnak. Az adattárolás rugalmasabbá és biztonságosabbá válik a fizikai adattárolás felhőszolgáltatásokra cserélésével, továbbá, miután a felhőszolgáltatásoknak ügyféloldalon jelentkező karbantartási költségei nincsenek, az adattárolás összköltsége kiszámíthatóbb és nem mellesleg alacsonyabb is lesz" - mondta el Bartha Péter, az Avnet TS magyarországi leányvállalatának ügyvezetője, egyben a vállalat dél-kelet-európai régiójának vezetője.

a_vmware_vcloud_air_network_immar_hazankban_is_elerheto_screenshot_20160310095923_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.


Az Avnet és a VMware közötti megállapodás eredményeképpen, a disztribútor Ausztriában, Csehországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban, Romániában, Svájcban és Törökországban indított tevékenységével, a vCAN menedzselt szolgáltatói program vezető aggregátora lett az EMEA térségében.

A VMware vCloud Air Networkkel párhuzamosan, a VMware vCloud® Air™ Disaster Recovery megoldás is megérkezett Magyarországra. A kiegészítő szolgáltatás az adatközpontok meghibásodása esetén is folyamatos működést tesz lehetővé, valamint megteremti a magáncélú, a nyilvános és a hibrid felhők közötti átjárás szabadságát.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Új trükköt tanul a Bluetooth »