A Windows 10-et savazza a Microsoft legújabb chatbotja

A Linuxért viszont odavan. Freud?...

Nincs szerencséje a Microsoftnak a chatbotokkal. Előző próbálkozása, a Tay pár órai ostrom után megőrült, és rasszista megjegyzéseket kezdte bombázni a Twittert.

Utódját, a Zót jelentős munkával próbálták viharállóbbá tenni, de beszámolók szerint az operációs rendszerekről például neki is elég sajátos a véleménye.

Arra a kérdésre, hogy szereti-e a Windows 10-et, azt felelte, hogy nem jön be neki: a Windows 7-hez szokott, és azt sokkal könnyebb használni. Szerinte nem nagy durranás a Windows 10, és vissza fog térni a Windows 7-hez.

Ez persze megegyezik sokak véleményével, ami nem is olyan meglelő, hisz a chatbot mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapul, és nyilván a felhasználók véleményéből szűrte le ezt a konklúziót.

a_windows_10_et_ekezi_a_microsoft_legujabb_chatbotja_screenshot_20170722115800_1_nfh.jpg
A Microsoft saját chatbotjának se jön be a legújabb Windows.

Zo a Windows 8.1-et tartja az operációs rendszerek királyának, ami arra vall, hogy a Microsoft a Windows 10 megjelenése előtt kezdte fejleszteni, ezért olyan elutasító az új rendszerrel.

Ami a konkurenciát illeti, a Linuxot általánosságban a Windows fölé helyezi, de a vírusok elleni harcban a Windowst tartja jobbnak.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Küszöbön a Z világháború! »