Bővül a UPC csatornaválasztéka

A FOX március 21-től a UPC Magyarország előfizetői számára is elérhetővé válik a szolgáltató Digital Bronze és Digital Gold csomagjában.

A két cég megállapodásával jelentősen nő a FOX lefedettsége, mely ennek köszönhetően hazánkban több mint 1,6 millió háztartásba ér el. A UPC hálózatán több mint 470 ezer előfizető követheti a csatornát a Digital Bronze és Digital Gold csomagok kínálatában - március 21. és április 20. között a 10-es és 69-es, április 21-től a 69-es csatornahelyen.

A FOX műsora 2014. február 1-jén indult hazánkban. A nézők a csatorna magyarországi kínálatában olyan világszerte ismert és népszerű sorozatokkal találkozhatnak, mint Az Álmosvölgy legendája, a Harry Bosch - A nyomozó, a The Strain - A kór, a rangos díjakkal kitüntetett Empire, vagy a világ egyik legsikeresebb animációs filmsorozata, A Simpson család. A csatorna legnépszerűbb műsora a kultikus The Walking Dead sorozat, melynek legújabb epizódjai már az amerikai vetítést követően néhány órával hazánk ban is bemutatásra kerülnek. A sorozat eddig is kiemelkedő nézettséget hozott, a hatodik évad második felének premierpizódja a műsor idősávjában a 10. helyet szerezte meg a magyar tévés nézettségi mezőnyben, számos jelentős csatornát megelőzve.

upc-direvt_screenshot_20120605085213_2_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

Tavasszal a FOX további sikersorozatokkal várja a nézőket: április 12-én debütál a Stephen King bestselleréből készült 11.22.63, melynek főszerepét a korábban Oscar-díjra is jelölt James Franco játssza. Májusban az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy érkezik a csatornára, olyan sztárokkal, mint John Travolta, Cuba Gooding Jr., vagy David Schwimmer. A FOX továbbra is követi azt a stratégiát, hogy legkedveltebb műsorait a világ 126 országában szinte az amerikai premierrel egy időben mutatja be. A legközelebbi világpremier a Patrick Fugit főszereplésével készült Outcast horrorsorozat lesz júniusban. A csatorna kínálatban mindemellett számos műfajjal és stílussal találkozhatnak a nézők, legyen szó vígjátékról, drámáról, sci-firől, akcióról, animációs filmekről, főzőműsorokról vagy realityról.

A FOX műsorairól a www.foxtv.hu oldalon tájékozódhat.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Örülhetünk, hogy késett a Vega »