Cáfolja a fogadási csalást a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében - amelyet az alábbiakban olvashatnak - hangsúlyozza, hogy az Andorra-Magyarország mérkőzéssel kapcsolatban nem tapasztaltak visszaélésre utaló jeleket.

Egy korábbi írásunkban röviden ismertettük a Fortunaweb cikkét, amely fogadási csalás gyanúját veti fel az Andorra-Magyarország labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatban. Írásunkra reagálva a Szerencsejáték Zrt. eljuttatta állásfoglalását szerkesztőségünknek.

A Szerencsejáték Zrt. minden fogadási esemény esetében monitorozza a fogadásokat, a piaci oddsmozgásokat és a beérkező sportszakmai információkat, olvashatjuk a közleményben. A kockázatkezelési rendszerünk segítségével képesek vagyunk felderíteni a visszaélésre utaló jeleket, a szokásostól eltérő fogadásokat. A lottótársaságok nemzetközi monitoring rendszerének tagjaként arról is riasztást kapunk, ha a határainkon túl történnek gyanús fogadások.

Az Andorra-Magyarország mérkőzéssel kapcsolatban nem tapasztaltunk visszaélésre utaló jeleket. A Tippmix és a Tippmixpro fogadások adatai alapján megállapítható, hogy a magyar csapat vereségének sportszakmai okai voltak, a mérkőzés eredményének tisztességtelen befolyásolása teljes mértékben kizárható.

cafolja_a_fogadasi_csalast_a_szerencsejatek_zrt._screenshot_20170615133828_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

A Fortunaweb cikkében feltételezett nyeremény-kifizetési és gazdaságossági értékek távol állnak a valóságtól, hiszen nem minden, az Andorra győzelmére érkezett fogadás vált nyertessé és a Szerencsejáték Zrt. az 1X2-es piacon kívül további 63 fogadási lehetőséget is kínált a mérkőzésre.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Új trükköt tanul a Bluetooth »