Családbarát tablet gyerek üzemmóddal

A Lenovo TAB3-at többfelhasználós üzemmóddal és a szülői felügyeletet lehetővé tévő funkciókkal látták el.

A tableten filmeket néző vagy videójátékokat játszó családok alapvető igénye a megosztás. Ezért a Lenovo úgy alakította ki a TAB3 7 és 8 tableteket, hogy könnyebbé tegye a használatukat a családok számára a többfelhasználós üzemmóddal és a hasonló funkciókkal. A fiatalabb gyerekek számára hozták létre az előre telepített egyedi gyerek üzemmódot, amely biztonságos böngészést és előre kiválasztott időpontokra, vagy a hét adott napjaira kiterjedően a hozzáférés korlátozásának lehetőségét kínálja. Ugyanakkor a többfelhasználós mód lehetővé teszi a családok számára, hogy megosszák a tabletet anélkül, hogy a háttér, az alkalmazások vagy az e-mailek közössé válnának.

csaladbarat_tablet_gyerek_uzemmoddal_screenshot_20160223105023_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

Azoknak a szülőknek, akik aggódnak amiatt, hogy a képernyő kék fénye károsítja gyerekeik szemét, a TAB3 7 és a TAB3 8 tableteket ellátták az Adaptive Display technológiával, amely kiszűri a kék fényt. A tablet képes beállítani a képernyő megjelenítési és audió jellemzőit az alapján, amit a felhasználó éppen néz. A fényerőt és a színeket is beállítja, mivel szenzorok segítségével érzékeli a környezeti világítást.

A TAB3 7 és TAB3 8 1,0 GHz-es négymagos processzorral, 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátoldali kamerával, valamint Dolby Atmos® hangtechnológiával érkezik. Mindkét típus elérhető opcionális 4G LTE támogatással is az ultragyors útközbeni internetkapcsolathoz.

Kommentek

comments powered by Disqus