Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: Szkennelés a gyakorlatban tanfolyam

|

Az üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Hirdetés

DWP Akadémia: Szkennelés a gyakorlatban (Digitalizálás mesterfokon) tanfolyam

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik.

Hirdetés


Az üzleti dokumentumok értékét az általuk hordozott információ (számla összeg, szerződések adatai...) jelenti, ezért digitalizálásuk speciális követelményeket támaszt a szkennerekkel, illetve a szkennelési folyamattal szemben.

Az üzleti dokumentumok esetében a megfelelő szkennelésen túl lényeges szempont, hogy a digitalizálás általában a szervezetek fontos üzleti folyamataihoz kapcsolódnak, ezért az előállított képek hatékony kezelésére (felhasználás, tárolás, visszakeresés, megfelelő folyamathoz rendelés...) is különleges figyelmet kell fordítani.

A CW Akadémia képzésének célja, hogy a résztvevők számára betekintést adjon a szkennerek gyorsan fejlődő világába és megismertessen a szkennelés költségeivel, hasznaival, szervezeti helyével, szerepével a folyamatokban, illetve a legjobb gyakorlatokkal.



A Szkennelés (digitalizálás) a gyakorlatban tanfolyam vizsgával és névjegyzékbe kerüléssel zárulhat. (Digitalizálás szakértő névjegyzék a Computerworld-del együttműködésben: Digitalizálás szakértő névjegyzék >>>) - A Papírmentes Koalíció támogatásával.

További tanfolyamaink: CW Akadémia – Tanfolyami naptár 2014. nyár >>>

Oktató

A Canon Hungária, a tanfolyam oktatója Magyarországon több mint 10 éves szakmai múltra tekint vissza - jelentős hazai és nemzetközi piaci ismerettel, gyakorlati projekt-ismerettel.

Szervező

A CW Akadémia szintén évekre visszamenő tapasztalattal rendelkezik gyakorlati szakmai képzések kialakításában, megszervezésében és vizsgáztatásban.

Képzési tematika - Digitalizálás, szekennelés a gyakorlatban tanfolyam

- A szervezetek és a digitalizálás - a kritikus munkafolyamatok digitalizálási igényeinek áttekintése. Adatgyűjtési lehetőségek a tervezéshez, monitoring és visszacsatolás.
- A szervezetek típusa digitalizálás szempontjából (kisiroda, iroda, munkacsoport...)
- Dokumentumszkennerek jellemzői, teljes funkcionalitás - a leghasznosabb funkciók
- Dokumentumszkennelési sztenderdek, elvárások (felbontás, színmélység, fájltípusok...)
- A digitális képalkotás napjainkban, fejlődési irányok, mi várható a közeljövőben - és kell-e erre Önnek készülnie?
- A szkennerekkel kapcsolatos hardware tudnivalók
- Digitalizálás és a kapcsolódó rendszerek együttműködése - karakterfelismerés, vonalkód
- Különleges szkennelési feladatok: Széles formátumú digitalizálás, műszaki dokumentációk digitalizálása, könyvdigitalizálás
- Digitális dokumentumok hitelessége, archiválása
- Szkennerválasztási szempontok
- Felhő és mobilszkennelés - csak döntéshozatalnyi ismeretek
- Költségek és hasznok: Támogatás a beszerzéshez és az üzemeltetéshez
- A PDF formátumról részletesebben
- Karakterfelismerés ismeretek, alkalmazási buktatók, sikertippek, merre tart a felismerés? Űrlap-alapvetések, feldolgozás.

Amit tanfolyamunkon kap

- teljes áttekintést az szkennelés, digitalizálás jelentőségéről, (költség-haszon elemzés)
- jegyzetek elektronikus formában (egy éven keresztül megkapja a legfrissebb jegyzeteket)
- vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén tanúsítvány)
- szakmai névjegyzékbe kerülés
- tanfolyamunkat elvégzett szakemberek közössége
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin előfizetés HUF 4.900,- értékben, elektronikusan, egy esztendőn keresztül
- ellátás az oktatás napján
- kedvezmény a jelentkezési díjból

Emelkedjen ki szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek. Ha Önt nem érdekli, küldje el munkatársát vagy szerezzen jó pontot érdeklődő üzleti partnerénél.

Időpont: 2014. augusztus 26. kedd

Helyszín: Canon Hungária Kft. Oktatóterme - Graphisoft Park, Záhony utca 7.

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA – A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a kedvezményt – köszönjük!

Az Ön kedvezményei:

1. Ingyenes előregisztráció, kedvezményes jegy

Regisztráljon ingyenesen és kötelezettség nélkül, hogy fenntartsuk a helyét! (Önnek kevesebbe kerül, mert jobban, pontosabban tudunk tervezni.) Ha most regisztrál (2014. július 31-ig - meghosszabbítva 2014. augusztus 8-ig), igényének bármikori érvényesítése esetén is csak HUF 19.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték (HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett). Amennyiben Önt nem érdekli, kérjük küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

Szkennelés a gyakorlatban tanfolyam – Regisztrációs lap >>>

2. Korai jelentkező

Kedvezményes jelentkezés 2014. július 21-ig (meghosszabbítva augusztus 8-ig): HUF 14.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték ((HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett) (A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a korai jelentkezőt – köszönjük!)

Szkennelés a gyakorlatban tanfolyam – Jelentkezési lap >>>

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beékezések sorrendjében.

Tekintse meg további tanfolyamainkat: CW Akadémia – Tanfolyami naptár 2014. nyár >>>

Elérhetőségek
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW  Akadémia mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.