Ettől még jobban fogják utálni a szállodák az Airbnb-t

A szálláshely-megosztó portál prémiumkategóriát hoz létre, amellyel a drága hotelek vendégeit próbálja meg elszipkázni.

Az Airbnb prémiumszolgáltatást indít a vastag pénztárcájú felhasználók meghódítására, értesült Bloomberg. Olyan fogyasztók számára akarják vonzóvá tenni a szállásmegosztó szolgáltatást, akik nem szívesen mondanak le a sokcsillagos szállodák nyújtotta kényelemről.

Ez az első olyan alkalom, amikor az átlagosnál nívósabb szálláshelyek számára külön kategóriát hoznak létre, és a Bloomberg úgy tudja, hogy a listázást az Airbnb megbízottjai fogják végezni, hogy az otthonok garangáltan megfeleljenek a magasabb elvárásoknak.

premiumszolgaltatast_indit_az_airbnb_screenshot_20170623122450_1_nfh.jpg
Az Airbnb külön kategóriát hozna létre az átlagosnál nívósabb szálláshelyek számára.

Az Airbnb azt is tervezi, hogy segítséget nyújt a résztvevőknek, például lakberendezőt biztosít, akivel konzultálhatnak a lakástulajdonosok. Alapkövetelmény az új, minőségi ágy, az egyszer használatos toilett-kellékek sora, a palackos víz, a tea, és a kávé, egyszóval mindaz a sok kényelmi szolgáltatás, amit egy jobb hotel nyújt.  A projekt egyelőre "Select" néven fut, hivatalos nevet még nem választottak a számára.

A cég az idősebb és módosabb utazókat célozza meg az új próbálkozással. A Select várhatóan 2017 végére indul be teljes gőzzel.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Revolúciókkal tűzdelt evolúció »