Felpörgött a Nokia: jönnek az újabb modellek

A Nokia 9 igazi csúcsragadozó lesz, de a Nokia 7 és 8 is ütősnek ígérkezik.

A HMD Global három okos- és két butatelefont jelentett be idén, és a a cég alelnöke, Ajey Mehta további, Nokia márkájú Android-mobilok bejelentését ígéri. A Nokia 3, 5 és 6 már a második negyedévben piacra kerül, és mintegy 120 országban fogják forgalmazni.

Ami az újdonságokat illeti, június-július során várhatóan bemutatják a prémiumkategóriás Nokia 9-et és néhány egyszerűbb modellt. A Nokia 7 és 8 a középkategóriát célozza meg: mindkettő Snapdragon 660 platformon fut, az egyiket 1080p, a másikat QHD megjelenítővel szerelik fel, és a megjelenésük nagyon elegánsnak ígérkezik.

beindult_a_nokia_jonnek_az_ujabb_modellek_screenshot_20170413184238_1_nfh.jpg
A régi Nokia-tulajdonosok számára csereakciót tervez a gyártó.

A legizgalmasabb újdonság a Nokia 9. Az Egyesült Államokban 699 dollárért fogják árulni, és Qualcomm Snapdragon 835-on fut majd. A RAM-ja 6 gigabájt, a belső tárhely 128 gigabájt lesz.

Ha a Nokia csúcsmobilját valóban bemutatják 2017 második negyedévében, akkor a harmadik negyedév végére akár már az üzletekbe is kerülhet. A régi Nokia-tulajdonosok számára további jó hír, hogy a cég állítólag csereakciókban is gondolkodik.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Ez lenne a végleges iPhone 8? »