Képzeld el a legrosszabbat! És tégy rá egy lapáttal!

Az amerikai hadügy a civileket kéri, hogy terveljék ki a meglévő eszközökkel elkövethető legszörnyűbb terrortámadásokat.

Samu bácsi a polgárok eszét, tudását, és perverz fantáziáját kéri, hogy megvédje Amerikát.  Az Egyesült Államok Hadügyminisztériuma azt szeretné, ha mindenki beszállna a nagy közös ötletelésbe: hogyan lehet napjaink technikáját a terrorizmus szolgálatába állítani.

A vonatkozó felhívást a hadügyi kutatásokért felelős hivatal, a DARPA tette közzé a műszaki ismeretekkel rendelkező hivatásosok és lelkes amatőrök számára, arra kérve őket, " mutassák meg, a könnyen elérhető hardver- és szoftvereszközökkel, módszerekkel és eljárásokkal hogy lehet olyan termékeket vagy rendszereket létrehozni, amelyek fenyegetést jelentenek a jövőben".

kepzeld_el_a_legrosszabbat_es_tegyel_ra_egy_lapattal_screenshot_20160319164759_1_nfh.png
Amerika most a terrorizmus ellen kéri polgárai segítségét.

A lehetőségek tárháza már ma is gazdag: 3D nyomtatóval pisztoly gyártható, drónokkal drogot szállítanak, és van, aki azzal szórakozik, hogy az IoT technikák meghackelésével orvosi eszközöket vagy termosztátokat bolondít meg. A DARPA ezért további ötletelésre buzdítja a műszaki érdeklődésű fiatalokat, hogy segítsenek feltárni a visszaélési lehetőségeket a technika vívmányaival.

Kommentek

comments powered by Disqus