Hirdetés
. Hirdetés

Leépít a Microsoft?

|

Sajtóértesülések szerint világszerte nagyszabású létszámcsökkentés várható a szoftvergyártó értékesítési részlegeinél.

Hirdetés

A TechCrunch vállalati belső forrásból származó értesülései szerint értékesítési csapatának átszervezése keretében több ezer alkalmazottját bocsátja el világszerte a Microsoft. A reorganizáció során a tervek szerint összevonják a nagyvállalati ügyfelekkel foglalkozó részleget egy vagy több a kis- és közepes méretű vállalatokra fókuszáló üzleti egységgel. A változásokat várhatóan még a héten bejelenti a szoftvergyártó óriás, amely egyelőre nem kívánta kommentálni az értesülést. A hétvégén több sajtóorgánum - köztük a Bloomberg - is beszámolt arról, hogy a Microsoft nagy leépítéseket tervez annak kapcsán, hogy nagyobb hangsúlyt kap a felhőszolgáltatások értékesítése a vállalat sales részlegeinek a tevékenységében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.