Megúszhatjuk a neccesebb Windows 10-frissítéseket!

A Microsoft olyan új funkción dolgozik, amivel felfüggeszthető a telepítés.

A Microsoft szeretne több beleszólást engedni a felhasználóknak a frissítések alkalmazásába, derül ki a kiszivárgott Windows 10 build 14997 egyik új funkciójából, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó korlátozott ideig felfüggessze a frissítések telepítését.

Nem titok, hogy a Windows 10 frissítései már eddig is okoztak telepítési problémákat, illetve elrontottak korábban jól működő funkciókat. És ha a kumulatív frissítések installálása nem sikerült, el kellett rejteniük őket, mert különben a számítógép újra és újra, makacsul felkínálta a telepítésüket.

lehet_hogy_megusszuk_a_neccesebb_windows_10_frissiteseket_screenshot_20161228152319_1_nfh.jpg
A Windows 10 frissítései néha több gondot okoznak, mint ahányat megoldanak.

Az új szolgáltatással viszont az aggodalomra okot adó foltok telepítését 35 napra felfüggeszthetjük. Ez nem vonatkozik minden frissítésre: amit a Microsoft kritikus fontosságúnak ítél (ilyenek például a Windows Defender definíciófrissítései), azok megjelenük után azonnal települnek.

Fontos hangsúlyozni, hogy az új funkció jelenleg még fejlesztés alatt áll, és végső formáját a Windows Insider program visszajelzései alapján fogja elnyerni.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Megérkezett a Nokia 8 »