Miniszteri fővédnökséggel lesz InfoBál 2017-ben

Az InterContinental Budapest szálloda bártermében rendezik meg 2017. február 18-án a harmadik InfoBált. Az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvénye elegáns és különleges társasági esemény: találkozik az innovációra és fejlődésre építő piac a konzervatív hagyományokra támaszkodó formalitással.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter fővédnökként és Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott védnökként támogatja az infokommunikációs ipar rendezvényét, amely a báli szezon igazi ékkövének ígérkezik. Érdekesség, hogy Nyitrai Zsolt, korábbi infokommunikációért felelős államtitkár, öt év kihagyás után először vállal szerepet e szektorhoz kötődő eseményen.

miniszteri_fovednokseggel_lesz_infobal_2017_ben_screenshot_20161215221855_1_nfh.png
Nagyításhoz kattintson a képre.


Oroján Sándor, a bál főszervezője lapunknak elmondta: a helyszínválasztáskor azt tartották szem előtt, hogy legyen alkalmas akár 600 vendég egyetlen térben való befogadására. Oroján szerint a harmadik Infobál lesz az eddigi legnagyobb a vendégek létszámát tekintve, és várhatóan - az operabáltól eltekintve - ez lesz a báli szezon legnagyobb vendégsereget vonzó eseménye Budapesten.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

A Nokia 3 is kap Android O-t »