Hirdetés
. Hirdetés

Open Source 2013

|

Harmadik alkalommal rendezi meg a Computerworld a nyílt forrású fejlesztések, közösségek és az azokat támogató cégek számára Open Source Konferenciáját, 2013. március 21-én az Aréna Plazában található Cinema City-ben.

Hirdetés

A rendezvény közös platformot nyújt a nyílt forrás előnyeit felismerő fejlesztőknek, vállalati vezetőknek és intézményi, önkormányzati szakembereknek, melynek keretei között személyesen folytathatnak párbeszédet az open source trendekről, betekintést kaphatnak a fejlesztői kulisszák mögé és első kézből értesülhetnek az olyan új fejlesztésekről, mint például az idén jelentős bővülés előtt álló mobil platformok nyílt megoldásai.

opensource
opensource


Az Év Open Source Projektje

A több éves hagyománnyal bíró pályázat célja az open source termékek fejlesztésével, forgalmazásával, terjesztésével foglalkozó vállalkozások munkájának elismerése, valamint a nyílt szabványokon alapuló termékek népszerűsítése. Az alapítók a díjjal hozzá kívánnak járulni a magyar open source mozgalom fejlődéséhez, a nyílt szabványok terjedéséhez.

A Computerworld weboldaláról letölthető a pályázati kiírása, a jelentkezési űrlap valamint a pályázati projekt leírásának formanyomtatványa.

Hirdetés

A pályázat beküldésének határideje: 2013. március 11., hétfő, a pályázat győztesének a díjat az évente megrendezendő Open Source Konferencia záró eseményén adják át, 2013. március 21-én.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.