Open Source 2013

Harmadik alkalommal rendezi meg a Computerworld a nyílt forrású fejlesztések, közösségek és az azokat támogató cégek számára Open Source Konferenciáját, 2013. március 21-én az Aréna Plazában található Cinema City-ben.

A rendezvény közös platformot nyújt a nyílt forrás előnyeit felismerő fejlesztőknek, vállalati vezetőknek és intézményi, önkormányzati szakembereknek, melynek keretei között személyesen folytathatnak párbeszédet az open source trendekről, betekintést kaphatnak a fejlesztői kulisszák mögé és első kézből értesülhetnek az olyan új fejlesztésekről, mint például az idén jelentős bővülés előtt álló mobil platformok nyílt megoldásai.

open-source-2013_screenshot_20130212122444_2_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.


Az Év Open Source Projektje

A több éves hagyománnyal bíró pályázat célja az open source termékek fejlesztésével, forgalmazásával, terjesztésével foglalkozó vállalkozások munkájának elismerése, valamint a nyílt szabványokon alapuló termékek népszerűsítése. Az alapítók a díjjal hozzá kívánnak járulni a magyar open source mozgalom fejlődéséhez, a nyílt szabványok terjedéséhez.

A Computerworld weboldaláról letölthető a pályázati kiírása, a jelentkezési űrlap valamint a pályázati projekt leírásának formanyomtatványa.

A pályázat beküldésének határideje: 2013. március 11., hétfő, a pályázat győztesének a díjat az évente megrendezendő Open Source Konferencia záró eseményén adják át, 2013. március 21-én.

Kommentek

comments powered by Disqus