Pimaszul sokat tud az androidos Office

A Word, az Excel és a PowerPoint új verzói feladják a leckét a Google Worksnek.

A Microsoft vonzó új szolgáltatásokkal egészíti ki az Office-alkalmazások androidos változatát. A legfontosabb újdonságok közé tartozik az automatikus mentés, amely fölöslegessé teszi, hogy percenként a Save gombra kattintsunk, ha nem akarjuk, hogy munkánk eredményét elnyelje egy nagy fekete lyuk.

Az új Word a csoportos szerkesztést is lehetővé teszi. Mivel azonban a Microsoftnak ez az első mobilos próbálkozása ezen a téren, várható, hogy a dolog kicsit csikorgósabban fog működni, mint a Google-nál.

pimaszul_sokat_tud_az_androidos_office_screenshot_20160319162925_1_nfh.jpg
A Microsoft új androidos munkaalkalmazásaival egyszerűbb a mozgás az asztali gép és a mobil között.

A továbbfejlesztett Excelben automatikusan tudunk majd cellatartományokat kitölteni, és ellenőrizni tudjuk a korábbi változatokat. A PowerPontban egy új tervező segíti a képek létrehozását, és immár a kameráról is beilleszthetünk képeket. Emellett itt is élvezhetjük az automatikus mentés kényelmét.

A Microsoft új androidos alkalmazásai komoly kihívás elé állítják a Google-t, mert aki az Office 365-öt használja, most még egyszerűbben tud majd ide-oda mozogni az asztali rendszer és a tablet, okostelefon között.

Kommentek

comments powered by Disqus