Robotok a CES 2017-en

Az LG otthoni, kültéri és közterületekre szánt mesterséges intelligencia megoldásokat mutat be.

Az LG robotikai megoldásai a kifinomult analitikai megoldások alkalmazásával képesek bonyolult környezetben is eligazodni, kiszámítani az egyes feladatok teljesítéséhez vezető leghatékonyabb és legeredményesebb utat, így téve minden kapcsolódási ponton egyszerűbbé a felhasználók mindennapi életét.

Most először jelennek meg az LG HOM-BOT robotporszívójában alkalmazott egyedi technológiai újításokon is túlmutató fejlesztések a mesterséges intelligenciával felszerelt, nem takarítási célú, otthonainkban, közterületen és közösségi használatú helyiségekben is használható robotokban.

robotok_a_ces_2017_en_screenshot_20170104120247_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

 

  • Az LG otthoni használatra szánt "Hub Robot" megoldása egyesíti az okosotthon-központ funkciót a személyi asszisztensi szolgáltatásokkal.
  • Egy másik, szintén a CES 2017 kiállításon bemutatott robot az automatikus kiskert- és kertápolási szolgáltatások előfutára lesz.
  • Az LG robotkínálatában megtalálhatóak lesznek a közösségi használatú helyiségekbe, például repülőterekre vagy szállodákba szánt kereskedelmi megoldások is, amelyek még jobb felhasználói élményt biztosítanak majd az utazóknak.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Bálnavadászok a hálózatban »