Robotok a CES 2017-en

Az LG otthoni, kültéri és közterületekre szánt mesterséges intelligencia megoldásokat mutat be.

Az LG robotikai megoldásai a kifinomult analitikai megoldások alkalmazásával képesek bonyolult környezetben is eligazodni, kiszámítani az egyes feladatok teljesítéséhez vezető leghatékonyabb és legeredményesebb utat, így téve minden kapcsolódási ponton egyszerűbbé a felhasználók mindennapi életét.

Most először jelennek meg az LG HOM-BOT robotporszívójában alkalmazott egyedi technológiai újításokon is túlmutató fejlesztések a mesterséges intelligenciával felszerelt, nem takarítási célú, otthonainkban, közterületen és közösségi használatú helyiségekben is használható robotokban.

robotok_a_ces_2017_en_screenshot_20170104120247_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

 

  • Az LG otthoni használatra szánt "Hub Robot" megoldása egyesíti az okosotthon-központ funkciót a személyi asszisztensi szolgáltatásokkal.
  • Egy másik, szintén a CES 2017 kiállításon bemutatott robot az automatikus kiskert- és kertápolási szolgáltatások előfutára lesz.
  • Az LG robotkínálatában megtalálhatóak lesznek a közösségi használatú helyiségekbe, például repülőterekre vagy szállodákba szánt kereskedelmi megoldások is, amelyek még jobb felhasználói élményt biztosítanak majd az utazóknak.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Munkára fogott mobilappok »