Hirdetés
. Hirdetés

SAP Fórum 2013

|

2013. szeptember 8-ától 10-éig tart konferenciát az SAP Hungary Siófokon, ahol közel 60 szekcióelőadásban vonultatja fel megoldásait, amelyekkel válasz adható az aktuális trendek üzletviteli kihívásaira.

Hirdetés

Néhány a szakmai programok közül:

Az üzleti intelligenciával foglalkozó előadásokon az önkiszolgáló BI, a felhő alapú riportolás és a prediktív analitika témája fog dominálni. Lesz Business One workshop is, ahol az újdonságok között a vállalatcsoportok kezelésének technikáit ismerheti meg a közönség. A rendezvényen debütál az Insurance Analyser megoldás, mely vertikálisan integrált, kalkulációs- és jelentéskészítő platformot ad a biztosítóknak különböző pénzügyi és kockázatkezelési szcenáriókhoz. Bemutatásra kerül többek közt az SAP integrált, környezetvédelmi termékdíj számító megoldása, valamint egy új oktatási szoftver, a Workforce Performance Builder is.

Hirdetés

Adatbázisok kapcsán egyaránt szó lesz a Sybase ASE megoldásról, milyen előnyökkel jár, ha az SAP rendszert erre integrálják. Itt a BOLS vodka gyártója, forgalmazójának képviselője fog tapasztalatairól beszélni. A prezentációk nagy részét ugyanis a különböző SAP rendszereket használó vállalatok képviselői fogják tartani, akik saját tapasztalataikról, eredményeikről számolnak be. Az előadók között ugyanakkor a szoftvercég partnereit, ökosztémájának tagjait is megtalálhatjuk, a vállalat szakértői mellett. A szekciókban az iparágak olyan elismert szakértői is pódiumra lépnek, mint például dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, aki az adó- és járulékszabályok változásait fogja értelmezni.

A humán terület újdonságait bemutató előadások mellett a konferencián külön fórum szolgálja többek közt a cloud, a terméktámogatás, a közművek, a GRC, az IT menedzsment, a bevezetési módszertanok, valamint az egyedi fejlesztések iránt érdeklődőket.

 

Az intuitív módon, könnyen használható megoldásokat kereső felhasználók, IT döntéshozók a Demoforum keretében számos eszközt maguk is kipróbálhatnak.

A konferenciára itt tud regisztrálni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.