StorageWorld 2016: 360 fokos tájékozódás

Közel száz résztvevő és közreműködő számára rendezte meg a Computerworld idei első szakmai konferenciáját február 17-én a Gundel Étterem dísztermében. Elkészültek a rendezvényről készített videók, amelyeket folyamatosan közzétesszük, amint az érintettek hozzájárulását megkapjuk.

Takács Tibor, a konferencia szakmai védnökének a VISZ-nek a szakmai titkára és a Magyar Fejlesztési Bank CIO-ja köszöntötte a konferencia hallgatóságát és kiemelte, hogy a StorageWorld 360 fokos áttekintést ad a tárolás területéről. Vetési Iván, a  NISZ Zrt. Kormányzati Adatközpont Szolgáltatások Ágazatának igazgatója a közigazgatásban elérhető és elérhetővé váló felhő típusú szolgáltatásokról szólt. A technológiai újdonságokról és megoldásokról vezető szállítók előadói, Sedlák Arnold (Schneider Electric), Ódor Tamás (Hewlett Packard Enterprise), Godányi Géza (EMC Hungary), Hargitai Zsolt (NetlQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet), Burkus László (QNAP) és Benyovszky Balázs (Inter-Computer-Informatikai Zrt., mint IBM Premier Business Partner) tartottak előadásokat.

storageworld_2016_360_fokos_tajekozodas_screenshot_20160226225432_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

Látogasson el a YouTube-ra, keresse a Computerworld csatornáját, ezt üsse be a keresőbe: CompuetrworldHUN. Itt több mint 350 videó közül válogathat.

Kommentek

comments powered by Disqus
Ezt olvasta már?

Újabb rugás a Windows mobilokba »