Vodafone hálózatfejlesztés

Az előreláthatólag rengeteg embert vonzó FINA Vizes Világbajnokságra készülvén a Vodafone elvégezte hálózatán a szükséges fejlesztéseket.

A Vodafone Magyarország a FINA Vizes Világbajnokság több helyszínén is hálózatfejlesztést hajtott végre az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy a várhatóan jelentősen megnövekvő mobil hang- és adatforgalmat zökkenőmentesen tudja kiszolgálni. Az esemény fő helyszínén, a Duna Arénában újonnan kialakított, dedikált beltéri bázisállomás biztosítja a szükséges lefedettséget és hálózati kapacitást. A szolgáltató ideiglenes bázisállomást telepített Balatonfüreden, a Tagore sétányon, míg az óriás toronyugrás helyszínén, a Batthyány térnél és a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodánál bekapcsolta a 2600 MHz-es LTE frekvenciasávot is a kapacitásnövelés érdekében.

vodafone_halozatfejlesztes_screenshot_20170715092703_1_nfh.jpg
Nagyításhoz kattintson a képre.

A FINA Vizes Világbajnoksághoz kapcsolódó valamennyi fejlesztés időben elkészült, így a Vodafone ügyfelei a megszokott kimagasló ügyfélélmény mellett vehetik igénybe a szolgáltatásokat, olvashatjuk a kiadott közleményben. A Vodafone Magyarország természetesen felkészült arra is, hogy a rendezvényre nagy számban Budapestre, illetve Balatonfüredre látogató külföldi vendégek roaming igényeit is kiszolgálja.

Kommentek

comments powered by Disqus