Hirdetés
. Hirdetés

Ezeket a PC-ket zárja ki a Microsoft a Windows 10-frissítésből

|

A blokkolás oka, hogy a javított Intel videóvezérlők még nem jutottak el minden érintett felhasználóhoz.

Hirdetés

Hirdetés

Bár az Intel már kiadta javított videóvezérlőit (24.20.100.6344 és 24.20.100.6345 verzió), a gyártóknak időbe telik azokat eljuttatni az érintett felhasználókhoz a Windows Update-en keresztül, ezért a Microsoft továbbra is blokkolja a nem frissített videóvezérlőt használó számítógépeket, így azokra egyelőre nem kerülhet fel az October 2018 Update nevű, jelenleg legfrissebb Windows 10 kiadás (1809-es verziószám).

A hibás vezérlőket használó PC-ken hanglejátszási problémák lépnének fel a Windows 10 tavaly ősszel kiadott változatának telepítése esetén. A gyakorlottabb felhasználók manauálisan eltávolíthatják a régi vezérlőt és letölthetik az Intel weboldaláról az újat, amely már nem okoz problémát a Windows 10 legújabb változatában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.