. Hirdetés

Felhőprogram a jövő CIO-inak

|

Induló vállalkozásokat segítő program a tudatos vállalati felhőhasználat érdekében.

A siker felé vezető első helyes lépés a legfontosabb. Egy startup elindításakor az IT-infrastruktúra tervezésével olyan dinamikus környezetet kell kialakítani, amely képes alkalmazkodni a vállalkozás folyamatos fejlődéséhez, ez ugyanis stratégiai előnyt biztosít a növekedéshez. Az Aruba Cloud ezért az arra leginkább érdemes start-upok számára a jelenleg elérhető legjobb felhőtechnológiát kínálja, amelyet hároméves szoros együttműködés, 15 millió forint értékű cloud kredit, folyamatos technikai támogatás és számos további előny egészít ki, hogy minél nagyobb segítséget kapjanak a piacon.

          

A We START you UP program két kiemelt szakaszból épül fel, melyeken végighaladva nemcsak az induló vállalkozás válhat sikeressé, hanem a legújabb felhőtechnológiák használatára is lehetőség nyílik. A START szakasz keretében a start-upok három éven keresztül évi 1 millió forint értékű cloud kredittel gazdálkodhatnak, amihez folyamatos technikai támogatás is jár. A program első évében tanfolyamokon és webináriumokon ismerhetik meg, hogy a felhő miként segítheti elő a vállalkozások növekedését, valamint, hogy milyen eszközökre van szükségük a startupoknak ahhoz, hogy ki tudják használni a technológia nyújtotta előnyöket. Az orientációs napok több szakaszból állnak, ezeken az inkubátorpartnerek is részt vehetnek.

           

A program első évének végén benevezhetnek az UP szakaszra, aminek a Pitch Day az egyik első állomása. Az esemény során az Aruba szakértőivel konzultálhatnak arról, ők hogyan használnák a felhőalapú erőforrásokat, különös tekintettel az UP szakasz csomagjában foglalt eszközökre, ami azokat a startupokat helyezi előtérbe, amelyekben valóban megvan a növekedési potenciál. Ez a szakasz akár 15 millió forint értékű cloud kreditet biztosít, amelyet 24 hónap alatt lehet felhasználni, és amelyhez az Aruba Cloud szakértői nyújtanak szakmai segítséget. A startupok a csomagnak köszönhetően vállalati szintű architektúrával növelhetik felhőalapú erőforrásaikat, így teljeskörűen megvalósíthatják üzleti modelljüket.           

A We START you UP-ra magyarországi székhellyel rendelkező startupok jelentkezhetnek, akik a program során egyrészt az Aruba Cloud weboldalán (www.aruba-cloud.hu) találhatnak bővebb információkat, másrészt az elhivatott, helyi szakértői támogatásra is számíthatnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.