. Hirdetés

Mentőháló a felhőben

|

Az Aruba Cloud Backup szolgáltatásával a vállalatok automatikus biztonsági mentéseket készíthetnek és konfigurálhatnak a felhőben. A szolgáltatás használat alapú elszámolással és adott méretű tárhelyet tartalmazó, havi díjas csomagokban is elérhető - utóbbiak közül többre most akciós áron lehet előfizetni.

Óránként, napi, heti vagy egyéni ütemezéssel is készíthetnek a vállalatok biztonsági mentéseket a Cloud Backup szolgáltatással, függetlenül attól, hogy szervereik az Aruba vagy valamely más szolgáltató adatközpontjaiban vagy a saját telephelyükön, házon belül üzemelnek.

Rugalmasságánál fogva a szolgáltatás a legjobb választás mindazon szervezetek számára, amelyek saját helyreállítási irányelveiket (RPO-jukat és RTO-jukat) követve szeretnék biztonságosan kezelni és megőrizni mentéseiket.

A Cloud Backup szolgáltatással a biztonsági mentések létrehozása, ütemezése és helyreállítása nem is lehetne egyszerűbb, mivel a felhasználók minden műveletet és konfigurációt egyetlen grafikus felületen, a webalapú Control Panelen keresztül elvégezhetnek.

Egy sor tároló (Storage Vault) alkotja a Cloud Backup infrastruktúráját, amelyeket nagy mennyiségű adat tárolására és védelmére alakított ki és biztonságos, védett kapcsolaton keresztül tesz elérhetővé az Aruba adatközpontjaiban.

A szolgáltatás az ügyfelek szerverei és az Aruba Cloud Backup infrastruktúra közötti, kommunikációs kapcsolat titkosításához SSL (Secure Socket Layer) protokollt használ, míg a mentett adatokat az AES (Advanced Encryption Standard) szabványra épülő technológia 265 bites kulcsot alkalmazó változatával titkosítja. Az így védett adatok kizárólag a felhasználói fiókhoz tartozó belépési azonosítók megadásával érhetők el. A szolgáltatás biztonsági szabványai és technológiái összhangban vannak a titkossággal, a biztonságos hozzáféréssel és tárolással kapcsolatos előírásokkal.

Továbbnöveli a biztonságot, hogy a Cloud Backup duplikációmentesen tömöríti a mentett adatokat. Az első mentést követő, további mentések növekményesek, azaz csak a változásokat és az új adatokat tartalmazzák, ami egyrészt jelentősen felgyorsítja az átviteli folyamatot és tehermentesíti a sávszélességet, másrészt még nagyszámú másolat esetén is csökkenti a felhasznált tárhelykapacitást, és ezáltal a költséget is.

Rugalmas megoldás minden mentési igényre

A 99,80 százalékos rendelkezésre állású szolgáltatás használatához a vállalatnak csupán egy egyszerű szoftvermodult, a Backup Intézőt kell telepítenie a menteni kívánt kliens gépen vagy szerveren. Ilyen modul többek között Windows, Linux, AIX és Solaris alapú gépekhez, valamint Oracle és Microsoft SQL adatbázisokhoz, Exchange és SharePoint rendszerekhez is elérhető. A Backup Control Panelen ezután a felhasználók néhány kattintással egyszerűen létrehozhatják és kezelhetik még a komplex rendszerek mentéseit is. A Backup Intéző és a Backup Control Panel együttesével a vállalatok így az összes biztonsági mentést biztonságosan, hatékonyan, gyorsan és maximális megbízhatósággal menedzselhetik, bármilyen platformon, fizikai és virtuális szervereken egyaránt.

Használat alapú díjszabás mellett vagy adott méretű tárhelyet tartalmazó csomag előfizetésével is elérhető a Cloud Backup szolgáltatás. A csomagok mérete 50 gigabájtról indul és 20 ezer gigabájtig terjed. A vállalat különböző rendszereinek mentéséhez több Backup fiókot is létrehozhat, amelyek díjszabási konstrukcióját bármikor megváltoztathatja.

A kevés fel- és letöltési művelettel számoló vállalatoknak az Aruba a használat alapú díjszabást ajánlja, míg gyakori használathoz az egyik, kívánt mennyiségű tárhelyet tartalmazó csomagra érdemes előfizetni.

Közülük hármat - a 250GB, az 500GB és az 1000GB Cloud Backup-ot - az Aruba újonnan aktivált fiók esetén most kedvezményes áron kínálja. A 2017. július 31-ig érvényes akció részleteiről és a Cloud Backup szolgáltatásról itt olvashat részletesebben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.