Hirdetés
. Hirdetés

2016 legolvasottabb álhírei

|

Minden alapot nélkülöző híresztelések, amelyekre a legtöbben indultak be a Facebookon.

Hirdetés

A BuzzFeed News összegyűjtötte az elmúlt esztendő 50, legtöbbek által olvasott álhírét, amelyeket összesen több mint 21 millióan lájkoltak, kommenteltek és osztottak meg. Az első helyre került kacsa szerint Obama elnök betiltotta az amerikai iskolákban a hagyományos zászlóesküt, míg a második álhír arról szól, hogy egy nő a főnöke asztalára ürített, miután nyert a lottón. A harmadik legnépszerűbb álhír szerint Ferenc pápa azzal sokkolta a világot, hogy bejelentette, Donald Trumpot támogatja az amerikai elnökválasztáson. A toplista negyedik híre szintén a megválasztott amerikai elnökhöz kapcsolódik: eszerint Trump ingyenes egyirányú jegyet ajánl Afrikába, illetve Mexikóba azoknak, akik el akarják hagyni az országot.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.