Hirdetés
. Hirdetés

A Firefox nem hagyja, hogy ellopják az adatainkat

|

A Firefox Monitor figyelmeztet, nehogy a böngészés során meghekkelt webhelyre lépünk.

Hirdetés

Hirdetés

A Firefox Monitor szolgáltatás mostantól figyelmeztet, ha az általunk felkeresett webhelyen adatsértés történt. A korábbi adatvisszaélésekre figyelmeztető funkciót a Mozilla az elkövetkező hetekben gyorsított ütemben fogja terjeszteni a Firefox Quantum felhasználói körében.

Az adatsértésre vonatkozó első üzenetet akkor kapjuk, ha olyan helyre látogatunk, amelyet 12 hónapon belül vettek fel a Have I Been Pwned adatbázisába. A szolgáltatás ezután már csak olyankor szól, ha az elmúlt hét hónapban nyilvántartásba vett helyre lépünk.

Aki nem akar az üzenetekkel vesződni, néhány egérkattintással letilthatja őket.

Az adatsértésre vonatkozó figyelmeztetés lehetővé teszi azt is, hogy segítségével leellenőrizzük, vajon e-mail fiókunkat nem törték-e fel.

Az ellenőrzéshez a monitor.firefox.com helyre kell elmennünk, ahol a cím beírása után a Firefox Monitor segítségével átvizsgálhatjuk a Have I Been Pwned adatbázisát. De beállíthatjuk azt is, hogy a szolgáltatás automatikus riasszon, ha az e-mail címünk érintett egy adatsértésben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.