Hirdetés
. Hirdetés

Cenzúrázza a leveleket a Gmail

|

A Google új adatvédelmi rendszere megakadályozza, hogy az alkalmazottak bizalmas információkat továbbítsanak e-mailben.

Hirdetés

Tovább nyomul a Google a nagyvállalati szektorban: a korábban megjelent Apps for Work után most egy új adatvédelmi szolgáltatással erősítette meg levelező rendszerét. A Gmail for Work új Data Loss Prevention (DLP) szolgáltatásaival a rendszergazdák korlátozhatják, hogy az alkalmazottak milyen típusú adatokat küldhetnek a Gmaillel: például letilthatják a könyvelési részleg dolgozóinak, hogy táblázatokat csatoljanak e-mailjeikhez.

Beállíthatják azt is, hogy az üzenetek karanténba kerüljenek, amíg valaki át nem nézi őket, vagy automatikusan módosuljanak, emlékeztetve a felhasználót, hogy a cégen kívülre ne küldjön fontos információkat. Munkájukat előre definiált tartalomérzékelők segíti, melyek könyvtárát maguk is bővíthetik.

A GLP nagyon intelligens rendszer, átvizsgálja a tipikus csatolmányok,dokumentumok, számolótáblák tartalmát is, és megnézi,  hogy megfelelnek-e a céges előírásoknak. A csatolmányok típusát is ellenőrzi, és az alkalmazottak nem játszhatják ki az éberséget olyan trükkökkel, hogy például egy xls fájlt átneveznek .doc-nak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.