Hirdetés
. Hirdetés

A legőrültebb módszer iPhone X-ek megvédésére

|

Az új védőmaszkok az egész arcot beborítják, hogy alvás közben se tudják az arcvonásainkkal megnyitni a mobilunkat.

Hirdetés

Hirdetés

Mi az új iPhone X tulajdonosok legfőbb félelme?  Az, hogy partnerük megnyitja a mobilt, és ellopja a rajta lévő információkat, míg ők az igazak álmát alusszák.

Az új okostelefon dobta a hagyományos, ujjlenyomat-olvasáson alapuló azonosítási technikát, és helyette egy új arcfelismerési rendszert épített az eszközbe. Az Apple szerint  a mobil infrakamerája körülbelül 30000 pontot alapján letérképezi az arcot, és hajszálpontosan azonosítja a tulajdonost.

Ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy míg alszanak, ellopható a személyazonosságuk, ha partnerük az arcuk elé tartja a mobilt. Ez nem igaz: a szemeknek nyitva kell lenniük, és a mobilra kell szegeződniük ahhoz, hogy az iPhone X beengedje a felhasználót.

Ennek ellenére néhány agyafúrt gyártó máris meglovagolta a paranoiát, és olyan alvómaszkokat kezdett árulni, amelyek teljesen eltakarják az arcot.

Már csak az kérdés, hogy magyarázzuk meg kedvesünknek, ha lefekvés előtt felvesszük. Bocs, drágám, szeretlek de fő a biztonság?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.