Hirdetés
. Hirdetés

Nem csak a Facebooknál, a Microsoftnál is belehallgatnak a beszélgetésekbe

|

Újabb botrány: a Facebook lebukása után a Microsoft önként bevallotta a kifogásolható tevékenységet.

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán bejelentette a Microsoft, frissítette adatvédelmi politikáját, hogy tudassa felhasználóival: alkalmazottai és szerződéses munkavállalói hanganyagokat gyűjtenek a Skype szolgáltatásból és a Cortan személyi asszisztenstől, és ezek egy részét meghallgatják, hogy tökéletesíthessék a szolgáltatások működését.

A szoftvergyártó óriás a nagy technológiai cégek között az utolsó, amely elismerte, hogy ilyen gyakorlatot folytat. Előző nap a Bloomberg írt arról, a Facebook külső szerződéses munkavállalóknak fizet, hogy leírják a szolgáltatásaikból begyűjtött felhasználói beszélgetések tartalmát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.