Hirdetés
. Hirdetés

A Norton szoftverével mostantól lehet Ethereumot bányászni

|

A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a bányászatot anélkül, hogy ki kellene kapcsolniuk a vírusirtó szoftverüket.

Hirdetés

A Norton360 vírusirtó megenegedi 13 millió ügyfelének az Ethereum bányászatát. A kiberbiztonsági cég, a NortonLifeLock elindította a Norton Crypto nevű eszközt, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy "biztonságosan" bányásszanak kriptovalutát a Norton 360 termékén keresztül.

Június 3-tól a kiválasztott 360-felhasználónak meghívást küldenek, hogy csatlakozzanak a Norton korai alkalmazói programjához az Ethereum bányászatban. A társaság azt is tervezi, hogy az elkövetkező hónapokban megnyitja a bányaszolgáltatást a közel 13 millió Norton360-felhasználója előtt. A cég hangsúlyozta, hogy szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a bányászatot anélkül, hogy ki kellene kapcsolniuk a vírusirtó szoftverüket.

A CNN Businessnek nyilatkozva a Norton szóvivője megjegyezte, hogy a jövőben más "top kriptók bányászatának támogatását is tervezi, amelyek lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a legmagasabb jutalmat kapják számítási kapacitásukért".

"Bár a vállalat lassan kezd, és az Ethereum biztonságos bányászatának segítésére összpontosít az ügyfelek számára, a NortonLifeLock fontolgatja, hogy a jövőben neves kriptopénzeket is hozzáad".

Hirdetés

A NortonLifeLock termékért felelős vezetője, Vincent Pilette büszkeségét fejezte ki, hogy cége az első olyan kiberbiztonsági vállalat, amelynek szolgáltatásai lehetővé teszik a bányászok számára, hogy "a számítógépeik üresjáratát biztonságosan és egyszerűen digitális valuta keresési lehetőséggé alakítsák".

A Norton azt állítja, hogy a meglévő bányászati protokolloknál jobb biztonsági funkciókat kínál. "Évek óta sok bányásznak kockázatot kellett vállalnia a kriptovaluta keresése során, kikapcsolva a biztonságot a bányászat futtatása érdekében, és engedélyezni a gépükön nem ellenőrzött kód futását, amely lefölözhette a bevételüket, vagy akár zsarolóprogramokat is elhelyezhetett" - hívták fel a figyelmet.

A Norton azt is el elmondta, hogy a termékét használó bányászok a Norton felhőalapú pénztárcájába kapják a bevételt, így elkerülhető annak kockázata, hogy a pénztárca elveszik egy merevlemez meghibásodása miatt. A cég állításai azonban, miszerint a meglévő bányászati megoldások nem ellenőrzöttek, hibásnak tűnnek, mivel a népszerű Ethminer bányászati szoftverhez 2013 decembere óta 99 különböző fejlesztő járult hozzá, ami azt bizonyítja, hogy a kód alapos szakértői értékelésen ment keresztül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.