Hirdetés
. Hirdetés

A rivális programokat is kivégzi a Windows 10 vírusölője

|

A Microsoft védelmi szoftvere, a Windows Defender olyan hatékony, hogy lényegében fölöslegessé teszi a fizetős megoldásokat.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 8 óta a Microsoft operációs rendszereit egy előtelepített vírusellenes programmal, a Windows Defenderrel szállítja. A Windows 10 megjelenésével azonban a program hatalmasat fejlődött, és az átlagfelhasználó számára teljesen fölöslegessé teszi, hogy pénzt adjon vírusellenes termékekért.

A Windows Defender ma már egy egyszerű vírusellenes program, hanem egy átfogó tudású biztonsági megoldás, amely profi funkciókat (valós idejű védelem, gyakori frissítés, ütemezett vírusellenőrzés stb.) kínál, ráadásul olyan jól van integrálva a rendszerbe, hogy gyakorlatilag észrevehetetlen a működése.

A fejlődést mutatják a tesztek is. Az AV-TEST legfrissebb mérései szerint a Windows Defender szinte minden ismert és nulladik napi vírust blokkol.

A márcusi tesztben a nulladik napos vírusok 98, az áprilisiban száz százalékát hatástalanította, miközben az ipari átlag 99,5 százalék volt, az ismert vírusokkal pedig 100, illetve 99,9 százalékos hatékonysággal bánt el, míg az ipari átlag 99,9 százalékos volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.