Hirdetés
. Hirdetés

A weboldalak 75 százaléka vírust terjeszthet

|

Elmulasztják kijavítani a rendszergazdák a webhelyek sérülékenységeit.

Hirdetés

A Symantec Security Threat Reports című legfrissebb kutatása szerint miközben az egyedi malware-ek száma 36 százalékkal emelkedett 2015-ben az egy évvel korábbihoz képest, a weboldalak üzemeltetői sok esetben elmulasztják kijavítani a kibertámadásokat lehetővé tévő sérülékenységeket a webhelyek kódjában. Ennek sajnálatos következményeként a legális weboldalak nem kevesebb, mint 75 százaléka olyan biztonsági réseket tartalmaz, amelyek kihasználásával a kiberbűnözők ellenőrzésük alá vonhatják őket, hogy aztán rosszindulatú programokkal fertőzzék meg az idelátogató - a veszélyekről mit sem sejtő - internetezőket.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.