Hirdetés
. Hirdetés

Aranyat érő új funkció a Google Térképben

|

Inkognitó módra válthatunk a szolgáltatás használata közben, így titokban marad, milyen helyekre kerestünk rá.

Hirdetés

Hirdetés

A Google és a közösségi hálózatokat üzemeltető cégek társadalmi nyomásra egyre nagyobb hangsúlyt kénytelenek fektetni az adatbiztonságra, és újkeletű elkötelezettségüket hasznos új funkciókkal bizonyítják. Ebbe a sorba illeszkednek a Google új lehetőségei is, amelyek a keresőóriás néhány szolgáltatását egészítik ki.

A Google Térkép új inkognitó módja elejét veszi, hogy térképes tevékenységeik rögzítésre kerüljenek, és valahol valaki nyomon követhesse, milyen helyekre kerestünk rá.

Szintén új szolgáltatás a jelszóellenőrzés (Password Checkup), amely megmondja, hogy feltörték-e fiókjainkat, és a jelszavaink megfelelő erősségűek-e.

A YouTube újdonsága az automatikus törlés, amely előre megadott időközönként eltávolítja az előzmény-adatokat.

A Hangasszisztensben pedig a Google egy olyan lehetőség terjesztését kezdi meg, amelynek révén szóbeli utasítással kitörölhetjük a hangos tevékenységet. A törlést kezdeményező bűvös mondat: "Hey Google, delete the last thing I said to you", vagyis "Helló Google, töröld ki az utolsó dolgot, amit mondtam neked."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.