Hirdetés
. Hirdetés

Azonnal frissítse az iPhone-ját!

|

Az Apple az iOS 9.3.5-ös változatra való haladéktalan frissítést tanácsolja a célzott iPhone kémprogram felfedezése után.

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, egy izraeli fejlesztésű kémprogrammal, egy biztonsági rést kihasználva, megpróbálták feltörni egy arab emberi jogi aktivista telefonját. A fenyegetés megszüntetése érdekében az Apple kiadta az iOS mobil operációs rendszer 9.3.5-ös verziószámú frissítését, amely több kritikus nulladik napi sérülékenységet szüntet meg. A vállalat 10 napon belül elkészült a javítással, miután megkapta a Ctizen Lab jelentését arról, hogy a sérülékenységek kihasználásával feltételezhetően kormányzati nyomozó szervezetek próbálják meg feltörni politikai aktivisták és disszidensek mobiltelefonjait.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.