Hirdetés
. Hirdetés

Betelt a pohár, lecserélik az Androidot

|

Az Egyesült Államokban a Demokrata Párt országos választmánya úgy ítéli meg, hogy a Google operációs rendszere nem elég biztonságos, ezért inkább az iPhone-t választják.

Hirdetés

Hirdetés

A Google mobilplatformjának sebezhetősége a vezető tisztségviselőket is egyre inkább az Apple eszközei felé tereli. Legutóbb az Egyesült Államok Demokrata Pártjának országos választmánya döntött úgy, hogy biztonsági okokból az iPhone-t favorizálja az Androiddal szemben.

A Forbesnak adott interjújában Bob Lord, a választmány információbiztonsági felelőse azt hangsúlyozta, hogy az Apple sokkal gyorsabban gondoskodik a biztonsági frissítésekről, mint a Google mobil operációs rendszerét futtató gyártók.

Míg a Google havi rendszerességet készíti el biztonsági frissítéseit az Androidhoz, ezek a mobilgyártók késlekedése miatt nehezen jutnak el a fogyasztókhoz. Jó példa erre a Samsung, amely jelenleg a világ első számú mobilgyártója, mégsem vehető rá, hogy minden hónapban gondoskodjon a telefonjaihoz biztonsági frissítésekről.

Lord szerint jelenleg az iPhone a jó választás az állami tisztviselők számára, de minden megváltozna, ha az androidos mobilgyártók is garantálnák a gyors biztonsági frissítéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.