Hirdetés
. Hirdetés

Biztonságos adatszéf mobilokhoz

|

A Kaspersky Lab és a WISeKey, egy svájci kiberbiztonsági cég bejelentette a WISeID Kaspersky Lab Security kiber reziliens alkalmazás speciális kiadását.

Hirdetés

Ez az új kiadás ötvözi a két kiberbiztonsági cég legjobb technológiáit annak érdekében, hogy a mobil felhasználók számára biztonságosabb és megbízhatóbb mobil kommunikációt és tranzakciókat kínáljon.

A WISeKey kiber reziliens kiadás zárolja a személyes információkat -   felhasználóneveket, jelszavakat, hitelkártyaszámokat és PIN-kódokat - egy biztonságos személyi adat szervezőben, lehetővé téve az online tevékenységek közbeni azonosítást úgy, hogy az adatok védettek maradnak egy biztonságos felhőalapú tárolóban.

A mobil biztonsági fenyegetések száma és kifinomultsága folyamatosan növekszik, a hackerek állandóan új módszereket keresnek a mobilok feltöréséhez, (hogy bitcoin bányászatra használhassák őket), valamint a felhasználók személyes adatainak és bankszámla információinak a megszerzéséhez. Annak ellenére, hogy a mobil operációs rendszerek komoly biztonsági funkciókat kínálnak az alkalmazásfejlesztőknek, a hackerek még mindig képesek kihasználni a nagy felhasználói táborral rendelkező Android és iOS eszközök sérülékenységeit, többféle módszert alkalmazva a malware-ekkel való megfertőzésükhöz.

Mobil biztonsági szoftver használata nélkül a felhasználók sebezhetőek az összes ilyen típusú fenyegetéssel szemben. A WISeKey Mobile Security alkalmazás tartalmazza a Kaspersky Mobile Security SDK-t, egy, a mobiltelefonok védelmére kifejlesztett erőteljes és bevált megoldást. Az SDK beolvasztása az alkalmazásba olyan fejlett biztonsági funkciókat nyújt, mint a web-, hálózat- és eszközvédelem, valamint a kockázatészlelés okotelefonokon, egy hatékony önvédelmi réteget kínálva ezáltal a felhasználóknak.

A WISeKey egy titkosított tárolóban tartja a jelszavakat, nehezen feltörhető jelszavakat generál, valamint védett felhőalapú tárolót használva biztonságosan szinkronizálja az adatokat a számítógép és az eszközök között többféle platformon. A tárolóhoz csak a felhasználó mesterjelszavával és/vagy egy előre megadott mintázattal, arcfelismeréssel lehet hozzáférni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.