Hirdetés
. Hirdetés

Csökkenő informatikai piacon is növekvő eredménnyel

|

A válság sem törte meg az IT biztonsági cégek lendületét, csökkenő megrendelés állomány ellenére is javuló eredményességet produkált a Noreg.

Hirdetés

A Noreg Kft. mai sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint a vállalatok egészen speciális biztonsági terülteken továbbra is jelentős forgalmat generálnak. Körösi Zsolt szerint két terülten is 100 százalékos növekedést sikerült elérniük, a legerősebb területek tavaly az IDM (személyazonosság alapú biztonsági megoldások) és a logelemzés voltak.

A cég a borúlátó előrejelzések ellenére is bizakodó, s az informatikai piac – az IDC Magyarország előzetes adatai szerinti 11 százalékos – tavalyi csökkenése ellenére is javuló eredményességgel zárta a tavalyi évet. A vállalat mintegy 500 millió forintos árbevételének a legnagyobb része, 35 százalék az IBM-ISS termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokból származott.

A cég saját fejlesztésű megoldásai iránt is egyre nagyobb a kereslet, a Noreg eSign Toolkit elektronikus aláíró megoldása Melasz-Ready tanúsítványt kapott, idén pedig a Margaréta kártyamenedzsment rendszert dobja piacra a vállalat.

Kőrös Zsolt a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója szerint komoly lépés a saját fejlesztésű megoldások terén, hogy tavaly támogatást nyertek a Közép-magyarországi Operatív Program pályázatán és ebből a keretből egy új, PKI kártyamenedzsment terméket fejlesztenek.

A Margaréta moduláris felépítésű, robosztus, ugyanakkor rugalmas kártyamenedzsment rendszer, amely az intelligens kártya (vagy USB token) teljes életciklusának kezelésére átfogó megoldást nyújt. A kártyák rendszerbe vételétől kezdve, a kibocsátáson át, a kártyaprofil kezeléstől a riportok készítéséig a Margaréta minden funkciót biztosít, melyre egy nagyvállalati környezetben – akár több ezer kártya hatékony kezeléséhez – szükség van. A rendszer a kereskedelmi forgalomban kapható megoldások árának mintegy felébe kerül majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.