Hirdetés
. Hirdetés

Csúcson a Windows Defender

|

Független tesztelésen 17,5 pontot kapott a lehetséges 18-ból a Windows 10 beépített biztonsági programja.

Hirdetés

Hirdetés

Az antivírus programok hatékonyságát és teljesítményét vizsgáló AV-TEST legújabb tesztjeiben a sokak által korábban lesajnált Windows Defender 17,5 pontot kapott a lehetséges 18-ból. Így egyáltalán nem biztos, hogy a Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépük megvédése érdekében külső programot kell telepíteniük a felhasználóknak, mint az régebben általános nézet volt.

A tesztek során a Windows Defender a védelem kategóriában 6, a teljesítmény versenyszámban 5,5, a használhatóság kategóriában pedig 6 pontot kapott. Felismerte az összes malware mintát és támadási kísérletet, továbbá blokkolta mind a nulladik napi, mind az ismert programkártevőket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.