Hirdetés
. Hirdetés

Ellopták a Jawbone felhasználóinak jelszavait

|

A MyTALK-ot használók nevei, e-mail címei és jelszavai is kikerültek a cégtől.

Hirdetés

A Jawbone arról tájékoztatta a felhasználóit, hogy egy támadás során korlátozott mennyiségű információt loptak el az ügyfeleikről. A támadás a MyTALK szolgáltatást érintette, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyedivé tegyék a headsetjeiket frissítésekkel és appokkal.

Az érintett ügyfeleket e-mailben értesítette a vállalat arról, hogy a felhasználói fiókjuk adatait ellopták a rendszerüket ért izolált támadás során. A hackerek hozzájutottak az ügyfelek neveihez, e-mail címeihez és a titkosított jelszavakhoz is. Ez azt jelenti, hogy a valós számok és betűk azonnal nem váltak láthatóvá.

A Jawbone szerint eddig még nem történt visszaélés a kiszivárgott adatokkal. Ennek ellenére az érintettek jelszavait letiltotta a cég, és utasításokat küldött levélben annak lecserélésére. A Jawbone azt javasolja, hogy amennyiben ugyanazt a jelszót máshol is használták az ügyfelei, akkor ott is változtassák meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.