Hirdetés
. Hirdetés

Ezt a 10 mobil appot utálják leginkább a munkaadók

|

Fájlmegosztó és közösségi alkalmazások a tiltólisták élmezőnyében.

Hirdetés

Nem igazán örülnek a cégek, ha alkalmazottaik folyton-folyvást az okostelefonjukat nyomogatják, és munkaidejük jó részét a mobil appokkal töltik. Ezzel egyrészt munkaidőt pocsékolnak el, másrészt bizalmas adatokat szivárogtathatnak ki. Ezért a vállalati hálózatokhoz csatlakozó eszközök esetében egyre több helyen korlátozzák bizonyos appok használatát. A MobileIron cég mintegy 6 ezer, mobileszköz-felügyeleti szoftvert használó cég körében végzett felmérése szerint a válaszadók az alábbi 10 mobil appot blokkolják vagy helyezik feketelistára a leggyakrabban:

  1. Dropbox
  2. Angry Birds
  3. Facebook
  4. Microsoft OneDrive
  5. Google Drive
  6. Box
  7. Whatsapp
  8. Twitter
  9. Skype
  10. SugarSync

A 10 program közül 5 fájlmegosztó app, ami azt jelzi, a vállalatok a leginkább attól tartanak, hogy alkalmazottaik bizalmas céges dokumentumokat töltenek fel valamelyik nyilvános felhős tárhelyre, így azok kikerülnek a fennhatóságuk alól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.