Hirdetés
. Hirdetés

Ezt kínálja a legfrissebb Firefox

|

A Mozilla böngészőjének lopakodó módja megakadályozza, hogy a weboldalak adatokat gyűjtsenek rólunk.

Hirdetés

A Firefox legújabb, 43-as verziószámú kiadása immár 64 bites változatban is elérhető, ami megnövelt biztonságot és a memóriahasználat hatékonyságának javulását eredményezi, így zökkenőmentesebben futnak a nagy teljesítményigényű webes játékok és alkalmazások. A nyomkövetés elleni védelem továbbfejlesztései révén a felhasználók számára egyszerűbbé vált annak szabályozása, hogy milyen információkat gyűjthetnek róluk a weboldalak üzemeltetői a privát böngészési módban. A Windows 8-at vagy későbbi változatot futtató mobil eszközök tulajdonosai jó hasznát veszik majd a képernyős billentyűzetnek, amely megjelenik, ha egy adatbeviteli mezőt jelölnek ki a Firefox 43-ban.

És végül, de nem utolsósorban, a Mozilla négy kritikus, hét súlyos és három közepesen súlyos sebezhetőséget is kijavított az új kiadással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.