Hirdetés
. Hirdetés

Feltörték a Nokia weboldalát

|

Tegnap este 19:02 perckor a nokia.hu weboldalon a következő, Koránból idézett mondat volt olvasható arabul: "Allah a nagy és könyörületes nevében".

Hirdetés

A meglepetéstől tátva maradt a szám: az oldalon angol, illetve francia nyelven egy rövid üzenet szerepelt a látogatók és a website szerkesztői számára. Mire franciául perfekt ismerősömet MSN-en megkerestem, hogy röviden értelmezze az oldalon olvasható szöveget, már a "Forbidden" (403-as error) szerverüzenet jelent meg a böngészője ablakában (19:06 perckor).

A szerkesztők éberségének hála, 19:13 perckor az oldal már kifogástalanul üzemelt. Az angol és francia nyelvű szöveg szabad fordításban ennyit tesz: "Jól haladunk, mint azt látjátok. És íme, én feláldoztam egy Nokia oldalt! A Nokia oldala még nem volt meghackelve - mostanáig."



A screenshotok egyben és teljes méretben az alábbi forrásból tölthetők le.

Simon Péter

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.