Hirdetés
. Hirdetés

Fontos program jelent meg Androidra

|

A szuperbiztonságos Tor böngésző immár mobilon is fut. Egyelőre az alfaváltozatát tölthetjük le; a végleges verzió valamikor jövő év elején jön ki.

Hirdetés

Hirdetés

Egyre jobban terjed a mobilos böngészés, ugyanakkor egyre erősebb a törekvés az internetes megfigyelésre  és a cenzúrára is. Ez a tendencia ösztönözte arra a Tor böngésző fejlesztőit, hogy előálljanak a mobilos változattal.

A Tor Browser for Android webböngésző ugyanolyan védelmet nyújt, mint asztali párja. A szoftver egyelőre alfaváltozatban létezik: ez beszerezhető a Google Play Áruházból le, illetve közvetlenül a letöltő oldalról. A stabil változat megjelenését 2019 elejére ígérik.

A böngésző izolál minden felkeresett webhelyet, így a nyomkövetők nem tudnak kullancsként tapadni ránt, a sütik pedig automatikusan törlődnek.

Amikor a Tor Browser for Androidot használjuk, a sokezer szerver alkotta Tor hálózaton keresztüláramló forgalom háromszorosan titkosítódik, és a böngészővel olyan helyekhez is hozzáférhetünk, amelyeket az internetellátónk esetleg blokkol.

A szoftver megakadályozza, hogy a felkeresett helyek ismeretében kifigyeljék kapcsolatainkat, illetve böngészési szokásainkat, és a böngésző-, illetve eszözadatok alapján történő ujjlenyomatkészítésnek is elejét veszi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.