Hirdetés
. Hirdetés

Frissítse a Firefoxot, ha még nem történt meg

|

A böngésző 58-as változatának sérülékenysége lehetővé teszi rosszindulatú programok futtatását az érintett számítógépeken és mobil eszközökön.

Hirdetés

Hirdetés

A Cisco jelentése szerint a Firefox Quantum böngésző (58-as verziószám) sérülékenysége lehetővé teszi a hackerek számára, hogy kártékony kódot futtassanak a programot futtató számítógépen és mobil eszközökön, továbbá megváltoztassák a jelszavakat és adatokat lopjanak, miután a felhasználó kattintott egy általuk készített hivatkozáson vagy megnyit egy általuk speciálisan átalakított fájlt.

A sebezhetőség a Firefox Quantum PC-s, androidos és IoS alapú verzióit egyaránt érinti. A megoldás a Firefox 58.0.1-es változatára való frissítés.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.