Hirdetés
. Hirdetés

Gigantikus jelszólopás

|

A Hold Security szerint 1,2 milliárd felhazsnálónevet és jelszót, és félmilliárd emailcímhez fértek hozzá az orosz hackerek

Hirdetés

A cég szerint ez a valaha történt legnagyobb adatlopás, és több mint 420 000 weboldal lehet érintett. A New York Times által felkért független biztonsági szakértő nem nevezte meg az érintett weboldalakat, de annyit elárult nem csak nagyválalaltokra, de kis cégekre és magánszemélyere is utaztak a bűnözők.

 

A hackerek egyébként semmi újat ne csináltak, hagyományos módszerekkel dolgoztak, csak a lopás mértéke elképesztő. A feltételezések szerint a támadások mögött körülbelül egy tucat, huszas éveiben járó orosz fiatal áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.