Hirdetés
. Hirdetés

Hároméves lesz az Open Academy

|

A BalaBit nagyszabású rendezvénnyel ünnepel június 12-én.

Hirdetés

Június 12-én hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Open Academy, melyet az IT biztonsági megoldások vezető magyar fejlesztőjeként ismert BalaBit IT Security és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnök és Informatikai Kara (BME) hozott létre 2011-ben, azzal a céllal, hogy népszerűsítse az élethosszig tartó tanulás eszmeiségét a magyar informatikus szakemberek körében. A kezdeményezés keretében megszervezett közösségi programokon eddig közel kétezren vettek részt és tanulhattak ingyen egyetemi oktatóktól és az iparág meghatározó képviselőitől.

Hirdetés

Az aktuális rendezvényen sem lesz ez másként, az előadók között a BME, a BalaBit, az IntelliFactory, a Prezi, a Ustream és a Virgo szakemberei egyaránt szerepelnek. A témák között pedig a szoftverfejlesztés összes divatos területe megtalálható: funkcionális programozás, UX, JavaScript, F#, BDD, Java, Big Data, ELM, cloud computing, Python, stb. A sallangmentes, kifejezetten technikai tartalom összeállításakor arra is figyelmet fordítottak a szervezők, hogy azok is részt tudjanak venni, akiket munkaidőben nem engednek el hasonló rendezvényekre, ezért az esemény délután kezdődik és késő estig tart majd.

 

A konferencia helyszínéül a BME Q épülete és az ország egyik legmodernebb auditoriuma a Simonyi Károly előadóterem szolgál majd, ahova a 17 órakor kezdődő programra minden a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő szakembert várnak. A részvételhez mindössze egy regisztrációra van szükség, amit a www.balabit.hu/open-academy címen lehet megtenni. Figyelembe véve, hogy három-négyszáz vendég részvételére számítanak a szervezők, érdemes ezt nem az utolsó pillanatra hagyni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.