Hirdetés
. Hirdetés

Hét dollárért bárkiből hacker lehet

|

Szinte bagóért vásárolhatunk jelszólopó programot.

Hirdetés

A Proofpoint biztonsági cég fedezte fel az orosz kiberbűnözők által írt Ovidiy Stealer nevű rosszindulatú programot, amely 7 dollárért megvásárolható, és egyes antivírus szoftverek nem ismerik fel. A vírus végrehajtható és tömörített e-mail-mellékletekkel, valamint a termékkulcs-generátorokat ígérő fájlokra mutató hivatkozások segítségével terjed. Miután az Ovidiy Stealer megfertőzte a számítógépet, SSL/TLS protokollon keresztül kapcsolatba lép parancs és vezérlő szerverével, majd felkutatja többek között a Google Chrome, Opera és Torch böngészőkben, valamint a FileZilla FTP-programban tárolt jelszavakat, s továbbítja azokat a "megbízójának".

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.