Hirdetés
. Hirdetés

Így kereshetünk gyorsan hárommillió dollárt!

|

Egy dubai cég ennyit fizet minden nulladik napi sebezhetőségért a Windows, Android és iPhone rendszerekhez.

Hirdetés

Hirdetés

Azok a hekkerek, akik nulladik napi sebezhetőségeket ismernek a Windows, iPhone, Android és Mac rendszerekhez, hárommillió dollárt kereshetnek, ha megosztják az információt egy dubai startuppal, a Crowdfense-sel, amely azért fizet hatalmas összeget a sebezhetőségekért, hogy utána eladja őket.

A Crowdfense vezetője az mondja, hogy olyan kormányoknak és hírszerző ügynökségeknek kívánják továbbadni a biztonsági réseket, amelyek terroristák és más bűnözők számítógépes rendszereinek feltöréséhez keresnek szoftveres segítséget. Nem a katonasággal akarnak üzletelni, hanem bűnüldöző illetve terroristaelhárító szervekkel.

A cég nem árulta el, eddig milyen kormányokkal dolgoztak, és nem is tervezik nyilvánosságra hozni üzletfeleik nevét. Tízmillió dollárt szánnak a vásárlásokra,  és - a neveket leszámítva - teljes átláthatóságot ígérnek a működésben.

Az Egyesült Államok kormánya az utóbbi időben többször is kérte csúcstechnológia cégek segítségét, úgyhogy minden bizonnyal lesz kereslet a dubai cég portékájára.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.