Hirdetés
. Hirdetés

Javította a Microsoft a Google által közzétett Windows-hibát is

|

A most megszüntetett sérülékenységek közül kettőt aktívan kihasználtak a hackerek, hármat pedig már nyilvánosságra hoztak.

Hirdetés

Nem kevesebb, mint 68 sebezhetőséget javított ki a Windowsban, az Office-ban, az Internet Explorerben és az SQL Serverben a Microsoft. A javítófoltok leírását 14 biztonsági bulletin tartalmazza, amelyek közül az egyik az Adobe Flash Playerrel foglalkozik. A széles körben használt médialejátszó programot ugyanis a Windows Update-en keresztül frissítik a Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerek esetében. A bulletinek közül hatot minősítettek kritikusnak. A most javított sérülékenységek között található többek között egy nulladik napi sebezhetőség, amelyet a biztonsági szakértők által Fancy Bearnek elnevezett hackercsoport aktívan kihasznál. Ugyancsak közöttük van a Google által a Microsoft megkérdezése nélkül nemrégiben közzétett veszélyes hiba.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.