Hirdetés
. Hirdetés

Jön az Informatikai Biztonság Napja

|

A közel 80 programot felvonultató kétnapos ITBN CONF-EXPO rendezvény központi témája a mesterséges intelligencia lesz.

Hirdetés

Azon belül is első napon az ember és gép, második napon pedig a gép és az ember kapcsolatát, jövőjét boncolgatjuk számos aspektusból. A felhasználók viselkedésének elemzése, kórokozók viselkedésének elemzése, incidensek automatikus kezelésének technikái, a gépek szerepe a jogosultságkezelés és megfelelés területén és számos hasonló téma kerül terítékre a szakmai előadásokon. Több támogató cég mutatja majd be saját, mesterséges intelligenciára épülő rendszereit, szolgáltatásait.

Hirdetés

Az izgalmas téma, a számos kiállítói stand és a számottevő hazai és külföldi szaktekintély előadása garantálja a rendezvény töretlen renoméját.

Az előadók a teljesség igénye nélkül:

Csányi Vilmos (etológus)

Mikko Hypponen (finn kiberbiztonsági szakértő, újságíró)

Dr. Rand Hindi (Data Scientist)

Prinya Hom-Anek (Thai Igazságügyi Minisztérium kibervédelmi tanácsadója, ACIS)

Thierry Karsenti (VP, SE & New Technology Unit, Europe, Check Point)

Peter Kosinar (Senior Virus Researcher, ESET)

Szvetelszky Zsuzsanna (szociálpszichológus, pletykakutató, az MTA tudományos munkatársa)

Mariusz Sawczuk (Specialist Systems Engineer, F5)

Gombás László (műszaki igazgató, Quadron)

Fred Streeflend (EMEA Senior Product Marketing Manager, Palo Alto Networks)

Vida Viktor (IT Biztonsági tanácsadó és szakértő, S&T)

 

"Miért különbözik ennyire egymástól ember és modern gép? Az ember egy ötletekkel és megérzésekkel teli, érzelem vezérelt biológiai teremtmény, mely az evolúció milliárdnyi évei alatt vált egyre tökéletesebbé. A gép pontos, hatékony, élettelen tárgy, mely durván számolva hetven évnyi innováció eredménye. Legalábbis az emberiség szempontjából. A kiberbiztonság mára alapvető dimenzióvá, ugyanakkor pedig az egyik legnagyobb kihívássá vált a fogyasztók és az üzletek, a civilek és a hadsereg, a polgárok és az állam számára. Óriási technológiai dilemmák, köd, amely támadások elkövetőinek kilétét fedi, a hackerek változatos motivációi, a nemzetállamok hatalmi játszmái, illetve az adatok és információk feldolgozásának előre nem látható kockázatai mind részét jelentik a problémacsomagnak. A hacking, a kiberzsarolás, a számítógépes rendszerekben történő visszaélések mára virágzó üzletággá váltak, melyek sok milliárdnyi dollár nyereséget termelnek a bűnözők számára és még több dollármilliárdnyi veszteséggel sújtják az áldozatokat. A rendkívül bonyolult és egyre több mutáción áteső kórokozók, a nulladik napi támadások riasztóan növekvő száma, a 100 milliárd IoT készülék közeledő rémálma, és az összes többi felmerülő, jelenleg még nem ismert fenyegetés a kibertérben.

A fentiek vezettek el minket ahhoz a felismeréshez, hogy az idei ITBN CONF-EXPO-t annak a témának szenteljük, hogy felgöngyölítsük a gépek embert segítő és veszélyeztető szerepeit, a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és automatizmus kérdéses szálait, melyek át meg átszövik mindennapi életünket csakúgy, mint a kiberbiztonság területét."  - mondta Keleti Arthur, rendezvény fő szervezője és ötletgazdája.

További információk és regisztráció: www.itbn.hu. Kapcsolat: Füstös Zsolt (fustos.zsolt@itbn.hu). A rendezvény helyszíne: Groupama Aréna

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.