Hirdetés
. Hirdetés

Kellemetlen meglepetés Samsung-mobilokon

|

Rejtélyes értesítés jelent meg a koreai gyártó egyes okostelefon modelljein, az érintették azt hitték, hogy feltörték a mobiljukat.

Hirdetés

Hirdetés

Jó néhány felhasználót rémisztett meg a mobilján váratlanul feltűnő értesítés, amely nem tartalmazott mást, mint két, egymás felett elhelyezett 1-es számot, és amelyet a Find My Mobile szolgáltatás adott ki. Az esetről a Redditen beszámoló érintettek azt hitték, hogy meghackelték a telefonjukat, mivel nem jelentkeztek be és nem hajtottak végre semmilyen változtatást a fiókjukban.

Az értesítés egyes Galaxy S10 és régebbi modelleken jelent meg. A Samsung ügyfélszolgáltatásától az egyik Reddit-használó azt a tájékoztatást kapta, hogy a problémát egy szerverhiba okozta, és aki ilyen üzenetet kapott, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja azt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.